ေဟာ႔ေဒါ႔




[Image: cec016201312604.jpg]
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား

၁။ ေဟာ႔ေဒါ႔ ပါမုန္႔ – ၆လံုး (CityMart တြင္ ၀ယ္ယူနုိင္သည္)

၂။ ၀က္အူေခ်ာင္း(အစို) – ၆ေခ်ာင္း

၃။ ဆလတ္ရြက္ – ၁စည္း (ေရဆင္ေအာင္ ေဆးထားပါ)

၄။ မရုိနစ္

၅။ Mustard (or) French Mustard (အ၀ါဘူး) (CityMart တြင္ ၀ယ္ယူနုိင္ပါသည္)

၆။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေဆာ႔ – ၃လံုး (တ၀က္၀က္ျပီ ပါးပါးလွီးပါ)

ရ။ သခြာသီး – ၁ခု (တ၀က္၀က္ျပီ ပါးပါးလွီးပါ)

၈။ ခ်ိစ္ – ၅၀ဂရမ္ (ျခစ္တံျဖင္႔ ျခစ္လုိက္ပါ)

ေဟာ႔ေဒါ႔လုပ္နည္း

၁။ အရင္ဆံုး ၀က္အူေခ်ာင္း(အစို)မ်ားကို အကင္ျပားေပၚတင္၍ ၂မိနစ္ခန္႔ က်က္သည္အထိ ကင္ေပးပါ။

[Image: 148846201312611.jpg]
၂။ ထုိ႔ေနာက္ ေဟာ႔ေဒါ႔ပါမုန္႔မ်ားကို ဓားျဖင္႔ ထက္ျခမ္းျခမ္း လိုက္ပါ။

[Image: ae689a201312612.jpg]

၃။ ျပီေနာက္ ေဟာ႔ေဒါ႔ ပါမုန္႔မ်ားကို ေပါင္အုိးထဲထည္႔ျပီ ေပါင္း၍ျဖစ္ေစ (သို႔) oven ထဲထည္႔ျပီ ၅မိနစ္ခန္႔ ကင္ေပးပါ။

၄။ ျပီလွ်င္ ေဟာ႔ေဒါ႔ပါမုန္႔တစ္လံုးဆီကို မရုိနစ္(စားပြဲတင္ဇြန္း ၁ဇြန္း)၊ Mustard(စားပြဲတင္ဇြန္း တ၀က္)၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေဆာ႔(စားပြဲတင္ဇြန္းတ၀က္) ဆီ ထည္႔ေပးျပီ ကင္ထားေသာ ၀က္အူေခ်ာင္း၊ ဆလတ္ရြက္၊ သခြာသီး၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး တုိ႔ကို စီစီညာညာ ထည္႔ေပးလုိက္ပါ။

[Image: 7f6f27201312616.jpg]
၅။ ထုိနည္းအတုိင္း က်န္ေဟာ႔ေဒါ႔မ်ားကို လုပ္ေပးပါ။ ျပီမွ အေပၚမွ အေပၚမွ ခ်ိစ္ေလးမ်ားကို ျဖဴးေပးလိုက္ပါ။

[Image: cec016201312604.jpg]

0 comments:

အဆင္မေၿပပါက ေၿပာခဲ႕လိုက္ပါ